Cum Se Coace Sfecla Rosie La Cuptor » Jull Nutrition
Cum se coace sfecla rosie la cuptor Timp de preparare: 5 min    Timp de gătire: 40 min
Ingrediente
  • 350g cottage
  • 120ml lapte
  • 3g ierburi italienesti
  • 50g parmezan
  • 5g piper
  • 1.5g sare
  • 20g unt
  • 15g usturoi
  • 150g pui gatit
  • 2g amidon porumb
  • Piper!!!
  • chili - optional

Valori nutriționale pentru 100g
Calorii
Carbohidrați
Proteine
Lipide
Zahăr 0

Pasul 1
Spala sfecla. Poți coace sfecla întreagă sau tăiată în jumătăți sau sferturi pentru a reduce timpul de coacere.

Pasul 2
Preincalzeste cuptorul la 200 grade

Pasul 3
Pune sfecla pe o tava cu hartie de copt si las-o la cuptor pentru 45-60 minute. Dupa primele 20 minute, intoarce-o pentru a se coace uniform pe ambele parti.

Pasul 4
Verifică dacă este gata înțepând sfecla cu o furculiță – dacă furculița intră ușor, sfecla este coaptă. Dupa ce sfecla s-a racit o poti decoji

Trimite gratuit rețeta cu valori nutriționale