Cum se coace sfecla rosie la cuptor
Timp de preparare: 5 min Timp de gătire: 40 min
Ingrediente
- 350g cottage
- 120ml lapte
- 3g ierburi italienesti
- 50g parmezan
- 5g piper
- 1.5g sare
- 20g unt
- 15g usturoi
- 150g pui gatit
- 2g amidon porumb
- Piper!!!
- chili - optional
Valori nutriționale | pentru 100g |
---|---|
Calorii | |
Carbohidrați | |
Proteine | |
Lipide | |
Zahăr | 0 |
Pasul 1
Spala sfecla. Poți coace sfecla întreagă sau tăiată în jumătăți sau sferturi pentru a reduce timpul de coacere.
Pasul 2
Preincalzeste cuptorul la 200 grade
Pasul 3
Pune sfecla pe o tava cu hartie de copt si las-o la cuptor pentru 45-60 minute. Dupa primele 20 minute, intoarce-o pentru a se coace uniform pe ambele parti.
Pasul 4
Verifică dacă este gata înțepând sfecla cu o furculiță – dacă furculița intră ușor, sfecla este coaptă. Dupa ce sfecla s-a racit o poti decoji
Trimite gratuit rețeta cu valori nutriționale